نفت نما: شاید در ابتدا کمتر کسی تصور می کرد عکاسانی از ۶۳ کشور جهان با ارسال نه هزار عکس به استقبال این جشنواره عظیم و باشکوه آمده و در آن شرکت کنند اما این آمار نشان داد امروز عسلویه به عنوان پایتخت انرژی ایران اسلامی در جهان کاملا شناخته شده و دارای جایگاه است.

نفت نما؛ احمد ادریسی-  اخیرا روابط عمومی سازمان منطقه ویژه پارس جشنواره عکسی با عنوان “اولین جشنواره بین المللی عکس پارس” برگزار کرد که در آن عکاسان ۶۳ کشور جهان به ارائه آثار خود پرداختند.

 

به گفته سید محمد باقر یوسف زاده، مدیر روابط عمومی و تشریفات سازمان منطقه ویژه پارس در این جشنواره تعداد نه هزار عکس از عکاسان آماتور، حرفه ای و مطرح از ۶۳ کشور دنیا شرکت کردند که در نوعِ خود یک رکورد محسوب می شود.

یکی از وظایف مهم سازمان منطقه ویژه پارس در حوزه مسئولیت های اجتماعی، در کنارِ شناساندن پتانسیل ها و ظرفیت های صنعتی و سرمایه گذاری، معرفیِ جاذبه ها و موقعیت های گردشگری آن و همچنین انعکاس آداب، رسوم و سنن مردمِ ساکن در محیط پیرامون صنعت به نقاط مختلف جهان با تولید آثار فاخر است.

 

در این بین نقشِ تولیدات دیداری و شنیداری از جمله فیلم و عکس بسیار حائز اهمیت بوده که تاکنون در این سازمان مغفول مانده است.

 

اکنون اما با گذشت حدود ۲۵ سال از پیدایش تمدن عظیمِ صنعتی در پارس جنوبی زمان آن فرارسیده که روابط عمومی سازمان منطقه ویژه پارس به عنوان پیشانی و ویترین این سازمان عریض و طویل دست به اقدام بزرگی بزند تا مردم دنیا به ویژه هنرمندان بیشتر با منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به عنوان یکی از مناطق مهم، حساس و استراتژیک ایرانِ عزیز که امروز موتور محرکه اقتصاد کشورمان محسوب شده و در دوران تحریم های ظالمانه در خط مقدم جبهه اقتصادی وظیفه ارزآوری برای کشور را برعهده دارد، آشنا شوند.

نتیجه کار اما بسیار غافلگیرکننده بود و شاید در ابتدا کمتر کسی تصور می کرد عکاسانی از ۶۳ کشور جهان با ارسال نه هزار عکس به استقبال این جشنواره عظیم و باشکوه آمده و در آن شرکت کنند اما این آمار نشان داد امروز عسلویه به عنوان پایتخت انرژی ایران اسلامی در جهان کاملا شناخته شده و دارای جایگاه است.

 

نام عسلویه امروز در جهان می درخشد بنابراین آثاری که برای آن خلق می شود نیز باید همانند نام آن، مردم جهان را خیره کند.

 

می توان با برنامه ریزی صحیح، دقیق و اصولی با برگزاری چنین جشنواره هایی یا حتی اجرای جشنواره های فرهنگی هنری در ترازِ بین المللی، در کنار به تصویر کشیدنِ موفقیت های بزرگ صنعتی، آن روی سکه یعنی فرهنگ، آداب، رسوم و سنن مردم و ساکنین منطقه را نیز به مردم دنیا نشان داد تا همگان دریابند که عسلویه فقط گاز و مشعل و آهن و تاسیسات صرفا صنعتی نیست بلکه این نقطه از سرزمین پهناور اسلامیمان دارای طبیعتی بسیار زیبا، دلنشین و منحصر به فرد با مردمانی خونگرم، مهمان نواز و مهربان و با فرهنگی غنی بوده که تاکنون کمتر به آن ها پرداخته شده است.

 

اقدامی که اخیرا گوشه ای از آن با ابتکار روابط عمومی و تشریفات سازمان منطقه ویژه پارس در سه بخش صنعت نفت، خانواده و محیط زیست و گردشگری به دیده جهانیان گذاشته شد که امیدواریم همه ساله باشکوه تر از قبل برگزار شود.