نفت نما: مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس گفت: پتروشیمی صدف بزرگ‌ترین پروژه تولید لاستیک صنعتی در ایران و منطقه غرب آسیاست که اتمام این پروژه، تأثیر جدی بر تأمین نیازهای دخلی و نیز افزایش صادرات و حضور ایران در بازارهای جهانی خواهد داشت.

به گزارش نفت نما، علی عسکری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با ابراز خرسندی از پیشرفت ۴۰ درصدی پتروشیمی صدف خلیج‌فارس در ۱۶ ماه گذشته، گفت: این میزان پیشرفت در پروژه صدف، افتخاری برای کشور است.

 

وی با اشاره به اینکه پتروشیمی صدف خلیج‌فارس، بزرگ‌ترین پروژه تولید لاستیک صنعتی در ایران و منطقه غرب آسیاست، تصریح کرد: اتمام این پروژه، تأثیر جدی بر تأمین نیازهای دخلی و نیز افزایش صادرات و حضور ایران در بازارهای جهانی خواهد داشت.

 

علی عسکری با بیان اینکه هر تن این محصول ارزشی معادل ۱۷۰۰ دلار دارد، اظهار داشت: راه‌اندازی و بهره‌برداری از پروژه ۱۳۶ هزارتنی صدف، درآمد ارزی قابل‌توجهی را عاید کشور خواهد کرد. دکتر علی عسکری با اشاره به برخی موانع بر سر راه پیشرفت کاری صدف، وجود این مشکلات در پروژه‌های عظیم صنعتی را طبیعی دانست و از مدیران این مجموعه خواست باروحیه فعالانه و جهادی، اقدامات شجاعانه و ابتکار عمل بر این مشکلات فائق آیند.

 

به گزارش تستیم، امروز بخش مهم واحد ۲۳۰۰ در این مجتمع پتروشیمی برای پیش راه‌اندازی تحویل شد و اعلام شد که تا پایان سال و موعد افتتاح کامل طرح، هر۲هفته یک واحد از این مجموعه به مرحله پیش راه‌اندازی برسد.

 

واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد

 

واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام با تولید روزانه ۲۲۰۰ تن آمونیاک و ۳۵۰۰ تن اوره در زمینی به مساحت ۲۵ هکتار، در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

 

علی عسکری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با اشاره به رشد بیش از ۹٫۷ درصدی تولید در مجموعه هلدینگ خلیج فارس در سال جاری نسبت به سال گذشته،‌گفت: راه‌اندازی واحد آمونیاک پتروشیمی هنگام در آینده نزدیک دستاورد و افتخاری بزرگ است.

 

پتروشیمی هرمز با ظرفیتی ۶٫۳ میلیون تنی احداث می شود

 

علی عسکری با ابراز رضایت از میزان پیشرفت پروژه هرمز خلیج فارس، اظهار داشت: با سفارش کالاهای اساسی مورد نیاز در این طرح، ریل‌گذاری مناسبی برای تداوم امور پروژه انجام شده است.

 

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از مدرن‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا در این طرح، ادامه داد: با وجود تحریم‌ها، باید با بهره‌گیری از دانش فنی روز، راندمان را در سطح استاندارهای جهانی حفظ کرد.

 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به اصرار مدیران طرح بر ایرانی‌سازی، یادآور شد: در عین حال که داخلی‌سازی یکی از راهبردهای اصلی هلدینگ خلیج فارس است و توانسته‌ایم در زمینه داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی با اتکا به دانش و همت شرکت‌های دانش بنیان، پرچمداری کنیم اما باید رعایت کیفیت‌ها و استانداردها با وسواس و حساسیت کامل زیر نظر گرفته شود.

 

وی افزود: برای تامین مالی این ابرپروژه ملی باید همه ظرفیت‌ها را به میدان آورد و علاوه بر همکاری صندوق توسعه ملی، از فاینانس خارجی هم کمک گرفت.

 

گفتنی است، پتروشیمی هرمز خلیج فارس بزرگترین طرح الفین و پلی الفین کشور است که علاوه بر استفاده بهینه از منابع هیدروکربوری بالادست یعنی فازهای پارس جنوبی به میزان سالانه ۲ میلیون تن اتان و ۲٫۴ میلیون تن بوتان، نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده در تکمیل زنجیره ارزش محصولات پایین دست ایفا خواهد کرد.

 

اجرای این طرح در دو فاز برنامه ریزی شده، در فاز اول بالغ بر ۳٫۳ میلیون تن و در فاز دوم حدود ۳ میلیون تن و مجموعاً بالغ بر ۶٫۳ میلیون تن انواع مواد پایه و فرآورده‌های پتروشیمی شامل محصولات الفینی و پلی الفینی تولید خواهد شد.