به گزارش نفت نما به نقل از شرکت ملی حفاری ایران ، مسعود افشار روز دوشنبه (۲۲ خردادماه) گفت: این دستگاه حفاری ششمین دکل ایرانی است که بخش عمده تجهیزات آن از سوی سازندگان داخلی ساخته و نخستین گام عملیاتی خود را پس از تکمیل تجهیزات و کاریابی در گستره فعالیت شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون تجربه میکند.
وی افزود: دکل ۷۲ فتح از سوی جهاد دانشگاهی در تعامل با متخصصان شرکت ملی حفاری ایران ساخته شده و حداکثر عمق قابل حفاری بهوسیله آن ۲۰ هزار فوت، ارتفاع دکل از سطح حدود ۱۵۰ فوت و حداکثر بار استاتیکی قابلتحمل بهوسیله دکل یکمیلیون پوند است.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: این دستگاه مجهز به گرداننده فوقانی (تاپدرایو) به قدرت ۵۰۰ تن، میز دوار و سه دستگاه پمپ سیال از نوع رفت و برگشتی هرکدام به قدرت هزار و ۶۰۰ اسب بخار است.
شرکت ملی حفاری ایران بهعنوان یکی از شرکتهای بالادستی تابع شرکت ملی نفت ایران و بزرگترین شرکت حفاری در منطقه، افزون بر ۷۰ دستگاه حفاری خشکی و دریایی در تملک دارد و با داشتن تجهیزات، ابزار تخصصی و متخصصان مجرب توان ارائه ۲۵ نوع خدمات فنی و مهندسی به موازات عملیات حفاری را دارد.
Thursday, 21 November , 2024