نفت نما: استقرار صدا و سیما در عسلویه علاوه بر این که می تواند خدمات صنایع مستقر در این منطقه را به تصویر بکشد، از سویی می تواند موجب شفاف سازی شده و ضعف ها، نارسایی ها و کم و کاستی های ساکنین مناطق پیرامونی را در سطح ملی بازگو کند.

نفت نما- اخیرا سازمان منطقه ویژه پارس تفاهم نامه ای با صدا و سیمای مرکز بوشهر منعقد کرد که بر اساس آن قرار است دفتر صدا و سیما در عسلویه راه اندازی شود.

 

این اقدام بسیار مهم از چند منظر قابل بررسی است.

 

استقرار صدا و سیما در منطقه عسلویه علاوه بر این که می تواند زحمات و خدمات صنایع مستقر در این منطقه را به تصویر بکشد، از سویی می تواند موجب شفاف سازی شده و ضعف ها، مشکلات، نارسایی ها و کم و کاستی های ساکنین مناطق پیرامونی را در سطح ملی بازگو کند که از این بابت اقدام مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس را باید اقدامی ارزشمند در راستای ارتقای سطح مطالبه گری و بهبود امور دانست.

 

اگرچه این روزها رسانه های مجازی و مکتوب اخبار مربوط به منطقه مهم پارس جنوبی را تحت پوشش و در اختیار مردم قرار می دهند اما استقرار صدا و سیمای مختص عسلویه و انعکاس اخبار رسمی در حوزه صنعت نفت می تواند جلوی بسیاری از شایعات مخرب در حوزه نفت و گاز را گرفته و علاقمندان به این حوزه به راحتی می توانند خبرها و تصاویر مورد علاقه خود را از طریق صدا و سیما به صورت ویژه دریافت کنند.

 

در واقع راه اندازی دفتر صدا و سیما در عسلویه را می توان مقدمه ای برای راه اندازی صدا و سیمای مرکز عسلویه دانست که این منطقه بتواند در آینده نه چندان دور مانند آبادان مرکز مربوط به خود را داشته باشد.

 

اگرچه برخی رسانه ها ناآگاهانه به تفاهم نامه سازمان منطقه ویژه پارس و صدا و سیمای مرکز بوشهر تاختند و مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس را مورد بی مهری قرار دادند اما نباید از این نکته مهم غافل شد که سخاوت اسدی با این تفاهم نامه سطح مطالبه گری در منطقه را ارتقا داده و پس از راه اندازی دفتر عسلویه، وی و سایر مدیران صنعت می بایست پاسخگوی رسانه های مکتوب، مجازی و از طرفی صدا و سیما باشند.

 

قطعا انعکاس تصاویری از مسائل و مشکلات ساکنین پیرامون شرکت های نفت و گاز در رسانه ملی موجب می شود توجه و عنایت مسئولین کشوری به این منطقه جلب شده و از این حیث برای شهرستان های جنوبی استان بوشهر دستاوردهای خوبی به همراه خواهد داشت.

 

از سوی دیگر بر اساس اخبار منتشرشده قرار است بخشی از هزینه های مربوط به خرید تجهیزات صدا و سیمای مرکز بوشهر را سازمان منطقه ویژه پارس تامین کند.

 

در حقیقت این تفاهم نامه را می توان معامله ای دو سر برد هم برای صدا و سیمای مرکز بوشهر و هم سازمان منطقه ویژه پارس دانست که در مجموع سود نهایی آن برای مردم خواهد بود.

 

باید گفت صدا و سیمای مرکز بوشهر با کمکی که از سازمان منطقه ویژه پارس در قالب مسئولیت های اجتماعی دریافت می کند می تواند تجهیزات خود را نوسازی کرده و کیفیت برنامه های خود را برای سرتاسر استان بوشهر ارتقا دهد.

 

قطعا افزایش کیفیت برنامه های شبکه بوشهر به سود شهروندان چهار شهرستان جنوبی استان مانند دیر، کنگان، جم و عسلویه نیز خواهد بود، بنابراین این تفاهم نامه را باید تفاهم نامه ای کلان و در راستای تامین منافع کل استان بوشهر درنظر گرفت.

 

یقینا تقویت رسانه ملی و دیگر رسانه های مکتوب و مجازی توسط سازمان منطقه ویژه به نفع کل استان از شمالی ترین نقطه تا جنوبی ترین آن خواهد بود بنابراین نباید اقدام ارزشمند مدیرعامل این سازمان را با نگرش های سطحی و مغرضانه تخطئه کرد بلکه می بایست با حمایت از سیاست های درست و اصولی به مدیران در بهبود وضعیت فعلی کمک کرد.

 

نتیجه این که امضای تفاهم نامه راه اندازی دفتر صدا و سیمای مرکز بوشهر را باید اقدامی ارزشمند در راستای مطالبه گری، پیگیری مطالبات مردمی و همچنین انعکاس اخبار صنعت نفت در جهت امیدآفرینی به جامعه دانست که اقدامی بسیار ارزشمند و قابل تقدیر می باشد.