نفت نما: مدیرعامل شرکت پتروشیمی مروارید گفت: مجوز دو زنجیره ارزش پایین دست اتیلن و اتیلن گلیکول توسط شرکت پتروشیمی مروارید دریافت شده و به زودی در منطقه پارس جنوبی اجرا می شود.

به گزارش نفت نما، اسداله غلامپور از تولید پِت-پلی اتیلن ترفتالات-(بطری آب معدنی) در شرکت پتروشیمی مروارید در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: قرارداد انعقاد ۴۵ هکتار زمین در پارس جنوبی برای اجرای این طرح مهم منعقد شده و با اجرای آن، این شرکت پس از تندگویان، دومین تولیدکننده محصولات پِت در کشور خواهد شد.

 

وی میزان تولید این محصولات را ۶۰۰ هزار تن در سال عنوان کرد.

 

غلامپور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش سود پتروشیمی مروارید در سال گذشته گفت: با بازنگری هایی که در سرفصل های مالی شرکت انجام داده ایم سود پتروشیمی مروارید را از ۱۴۸ میلیارد تومان به ۱۰۱۷ میلیارد تومان رساندیم.

 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی مروارید البته تصریح کرد: سود شرکت در سال منتهی به ۱۴۰۰ حدود ۳۴۰۰ میلیارد تومان بوده اما در سال منتهی به ۱۴۰۱ به ۱۴۸ میلیارد تومان رسید.

 

غلامپور با اشاره به زمان حضورش در شرکت پتروشیمی مروارید، اظهار داشت: از تاریخ هشتم اسفندماه ۱۴۰۱ تا این لحظه سود شرکت به ۱۰۱۷ میلیارد تومان رسیده که حدود ۱۰ برابر رشد داشته است.

 

وی همچنین از اورهال شرکت توسط نیروهای داخلی طی هشت و نیم روز خبر داد و گفت: اورهال شرکت را با استفاده بسیار اندک از پیمانکار خارجی و با تکیه بر نیروهای داخلی از ۱۰ روز به هشت و نیم روز رساندیم که این مهم تولید ما را از ۹۲ درصد به ۱۰۴ درصد رسانده است.

 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی مروارید ادامه داد: با خنک تر شدن هوا امیدواریم تولید اتیلن تا پایان سال به ۵۵۰ هزار تن برسد که پیش بینی شرکت نیز همین میزان است.

 

وی همچنین پیش بینی ارزش ریالی اتیلن را ۲۰۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: امیدواریم تا پایان نیمه اول سال تا ۵۵ درصد از این میزان هم از لحاظ مقداری و هم ارزش ریالی انجام شود.

 

به گزارش نفت نما، غلامپور افزود: اگر بتوانم بر اساس پیش بینی ها بیش از ۶۵ هزار تن تا پایان شهریورماه سال جاری تولید کنیم کل تولید شرکت بالغ بر ۲۵۳ هزار تن اتیلن خواهد شد که از این لحاظ در کل دوران شرکت مروارید از زمان تاسیس تاکنون نامبر وان خواهیم بود.

 

مدیرعامل شرکت پتروشیمی مروارید با بیان این که وضعیت گلیکول اینگونه نیست، گفت: دلایل مختلفی وجود دارد که مهم ترین آن استفاده از کاتالیست منحصربه فردی است که امسال آخرین سال استفاده از آن بوده و به همین دلیل میزان عملکرد آن کاهش یافته است.

 

وی گفت: کاتالیست های متعددی را در شرکت های گوناگون بررسی کردیم که امیدواریم پس از خرید آن بتوانیم تا پایان بهمن ماه کاتالیست جدید را راه اندازی کنیم.