نفت نما؛ احمد ادریسی- در دهه پایانی اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ رویداد بزرگی در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی کشور رقم خورد که برای استان بوشهر نیز بسیار مهم و ویژه بود به طوری که می توان آن را نقطه عطفی برای فعالینِ صنعتِ نفت استان به شمار آورد.
موضوعی که اگر با اتحاد، همراهی و همگامیِ مدیران، نمایندگان، خبرنگاران و همه فعالینِ این حوزه مواجه شود می تواند باعث همگرایی و تقویتِ موقعیت استان بوشهر در سطوح ملی به ویژه در بخش منابع انسانی و مدیریت های حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی شود.
بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، در حالی به کار خود پایان داد که استان بوشهری ها در آن حضوری فعال، پویا و اثرگذار داشتند.
در حوزه نفت غلامرضا جمالی، رییس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران و مدیر بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، حضوری بسیار پررنگ داشت و با برگزاریِ موفقِ این رویداد بزرگِ بین المللی توانست توان و تخصصِ یک مدیر بومی را در سطح ملی نمایان کند.
در کنار جمالی، محمد پای بست، دیگر استان بوشهریِ صنعت نفت قرار داشت که وی نیز همپایِ دیگر مدیران این صنعت و همزمان به عنوان تشریفات نمایشگاه و مدیر برنامههای معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، فعالیت های گسترده ای برای برگزاری هر چه باشکوه تر این رویداد ملی و بین المللی انجام می داد.
در شرکت پایانه های نفتی ایران نیز اتفاقات بسیار خوب و امیدوارکننده ای رقم خورد.
عباس غریبی، مدیرعامل بوشهریِ شرکت پایانه های نفتی ایران به عنوان یکی از مدیرانِ موفقِ بومی، با انعقاد تفاهم نامه های متعدد و نشست ها و دیدارهای مختلف توجه رسانه ها را به خود جلب کرد.
در کنار وی البته حضور عبداله نجفی، مدیر بوشهریِ روابط عمومی شرکت پایانه های نفتی ایران بسیار پررنگ و برجسته بود و می توان گفت نجفی با دعوت از رسانه های ملی و بومی توانست در سطح کلان فعالیت های شرکت متبوعِ خود را برجسته کرده و به اطلاع عموم مردم برساند و همزمان نیز با همکاری و مدیریت هوشمند رویدادهای شرکت ملی نفت ایران در نمایشگاه بیست و هشتم، کمک حال هم استانی خود در این نمایشگاه باشد که می توان آن را وجه تمایز این دوره نسبت به دوره های قبل دانست.
در حوزه پتروشیمی نیز خبرنگاران استان بوشهر حضوری بسیار پررنگ و گسترده داشتند به طوری که در سالن ۳۸b که محل استقرار شرکت های پتروشیمی بود، بوشهری ها به هیچ عنوان غریب نبودند.
در این نمایشگاه در هر غرفه ای حضور خبرنگاران بوشهری به چشم می آمد و می توان گفت فرزندان این استان با درکِ صحیح از این واقعیت که باید در چنین رویدادهای بزرگ و مهمی حضور فعال داشته باشند، در آن شرکت کرده و به کسب تجربه پرداختند.
حجت الاسلام موسی احمدی، نماینده مردم جنوب استان بوشهر نیز در نمایشگاه بیست و هشتمِ صنعت نفت حضوری پررنگ داشت و در دو روز متوالی توانست در جلسات متعدد حوزه نفت، گاز و پتروشیمی شرکت کرده و از نزدیک در جریان روند فعالیت های این صنعت قرار گرفته و حتی بخشی از تفاهمنامه ها نیز در حضور وی امضا شدند.
سازمان منطقه ویژه پارس نیز امسال برای اولین بار دست به اقدام جالب و شایسته ای زد.
سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس که اخیرا تفاهم نامه ای با صدا و سیمای مرکز بوشهر امضا کرده بود توانست با دعوت از خبرنگاران بوشهری و پخش زنده مراسمات مهم بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، مردم استان بوشهر را در جریان اتفاقات این رویداد مهم ملی و بین المللی قرار دهد.
روابط عمومی سازمان منطقه ویژه پارس در این رویداد مهم با دعوت از خبرنگاران بوشهری، به طور شفاف و دقیق توانست از طریق خبرگزاری ها، وبسایت ها و کانال های خبری، مردم استان بوشهر را از تفاهم نامه های امضا شده و دیگر رویدادهای مهم آگاه کند.
همکاری و تعامل سازمان منطقه ویژه پارس، شرکت پایانه های نفتی ایران و صدا و سیمای مرکز بوشهر و حضور مدیرکل صدا و سیمای بوشهر و معاون وی در کنار خبرنگاران بوشهری در نمایشگاه بیست و هشتمِ صنعت نفت تحسین برانگیز بود و می توان امید داشت با تداوم چنین تعاملاتی ضمن توانمندسازی نیروهای بومی استان بوشهر از مدیران گرفته تا خبرنگاران حوزه نفت و انرژی بتوان علاوه بر شفافیت و آگاه سازیِ مردم، زمینه پیشرفت جوانان استان را در رده های بالای صنعت نفت، گاز و پتروشیمی فراهم کرد تا استان بوشهر با پتانسیل های بالای خود در حوزه نفت و گاز بتواند بیش از پیش در کشور و جهان بدرخشد.
Saturday, 23 November , 2024