نفت نما- در حالی که بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی تا پایان شهریورماه می بایست بیش از ۹۰ درصد خودروها از کارت های سوخت شخصی استفاده کنند اما به نظر می رسد هنوز بخش قابل توجهی از رانندگان کارت های سوخت را دریافت نکرده اند.
اخیرا جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد که بیش از ۶۰ درصد رانندگان از کارت های سوخت شخصی برای سوخت گیری خودروهای خود استفاده می کنند.
وی همچنین گفت که بر اساس مصوبه مجلس، این تعداد می بایست تا شهریورماه به حدود ۹۰ درصد برسد.
این در حالیست که طی روزهای گذشته اکثر جایگاه های سوخت به دلیل کمبود کارت های سوخت دچار صف های طویل خودرویی شده و این موضوع موجب شد تا رانندگان به ویژه آن دسته از خودروهایی که فاقد کارت سوخت شخصی هستند مدت ها در صف بمانند.
بهانه شرکت پست برای نرسیدن کارت های سوخت به دست رانندگان
مدتی قبل بود که شرکت پست جمهوری اسلامی ایران دلایل متعددی را اعلام کرد که بر اساس آن ها کارت سوخت با تاخیر چندماهه به دست رانندگان می رسید.
تغییر آدرس مالکین خودروها، نقص آدرس ها و افزایش هزینه کارت سوخت از ۱۰ به ۱۰۰ هزار تومان از جمله دلایلی بود که شرکت پست برای تاخیر کارت های سوخت عنوان کرده بود.
ادعای جدید مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی
روز گذشته اما عرب عاملی، مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرد که در حال حاضر تعداد کارت سوخت در لیست انتظار این شرکت صفر است به طوری که به تمامی متقاضیان کارت تحویل داده شد.
وی با بیان این که در حال حاضر تعداد کارت سوخت در لیست انتظار شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی صفر است، افزود: در حال حاضر ۸۰۰ هزار کارت سوخت جدید مازاد هم داریم و مشکلی در زمینه تهیه کارت سوخت در کشور نداریم و تا امروز به تمامی در خواست متقاضیان پاسخ داده شده است.
توپ در زمین شرکت پست
عرب عاملی بازهم توپ را به زمین شرکت پست انداخت و گفت: شاید کارت سوخت به دست تعدادی از افراد نرسیده باشد که این موضوع به شرکت های پستی ارتباط دارد و ما از این نظر مشکلی نداریم.
پاسکاری مردم بین دو شرکت پست و پخش فرآورده های نفتی
با نگاهی به سخنان عرب عاملی باید گفت برای رانندگان تفاوتی ندارد که کارت سوخت شخصی در شرکت پخش فرآورده های نفتی معطل بماند یا شرکت پست بلکه موضوعی که بسیار اهمیت دارد این که این کارت ها به دست مالکین خودروهای فاقد کارت سوخت نرسیده و رانندگان برای سوخت گیری خودروهای خود مجبورند مدت ها در صف بمانند.
به نظر می رسد دو شرکت پخش فرآورده های نفتی کشور و پست همچنان توپ را در زمین یکدیگر انداخته و هیچ کدام هم حاضر نیستند تاخیر در ارسال کارت سوخت خودروهای فاقد کارت را به گردن بگیرند.
Sunday, 24 November , 2024